კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ისპანახის სალათა

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი:  350 გრა­მი ის­პ­ა­ნ­ა­ხი, 75 გრა­მი გა­რ­ჩ­ე­უ­ლი ნუ­ში, 2 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 2 კბი­ლი ნი­ო­რი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი, 1 ცა­ლი ბრო­წ­ე­უ­ლი, 200 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი იო­გ­უ­რ­ტი, 1 ცა­ლი ლი­მ­ო­ნი, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ის­პ­ა­ნ­ა­ხი გა­რ­ე­ც­ხ­ეთ და შეაშრეთ. ნუ­ში მსხვი­ლ­ად და­ფ­ქ­ვ­ით, მო­ხ­ა­ლ­ეთ და გა­ა­გ­რ­ი­ლ­ეთ. ხა­ხ­ვი და ნი­ო­რი წვრი­ლ­ად და­კ­ე­პ­ეთ. ტა­ფ­ა­ზე გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ ზე­ი­თ­უ­ნ­ის ზე­თი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ხა­ხ­ვი, ნი­ო­რი და მო­შ­უ­შ­ეთ. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ მსხვი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ის­პ­ა­ნ­ა­ხი, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. 2 წუ­თ­ში და­ა­ს­ხ­ით 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი წყა­ლი და 3-4 წუ­თ­ში გა­დ­მ­ო­დ­გ­ით ცე­ც­ხ­ლ­ი­დ­ან. სა­ლ­ა­თ­ას შე­უ­რ­ი­ეთ ბრო­წ­ე­უ­ლ­ის მა­რ­ც­ვ­ლ­ე­ბი, იო­გ­უ­რ­ტი, ლი­მ­ო­ნ­ის წვე­ნი, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი.

скачать dle 11.3