კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ვარია მეგრულად

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი:  1 ცა­ლი მო­ზ­რ­დ­ი­ლი ვა­რ­ია, 100 გრა­მი კა­რ­ა­ქი, 4 თა­ვი ხა­ხ­ვი,  3 კბი­ლი ნი­ო­რი, 1 ჩა­ის ჭი­ქა ნი­გ­ო­ზი, 1 ჩა­ის ჭი­ქა მწვა­ნე ტყე­მ­ა­ლი,  2 ცა­ლი კვე­რ­ც­ხ­ის გუ­ლი,  1 ჩა­ის კო­ვ­ზი ხმე­ლი სუ­ნ­ე­ლი, 3-4 ძი­რი  ქი­ნ­ძი, კა­მა და ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში, მა­რ­ი­ლი და წითელი წი­წ­ა­კა კი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ვა­რ­ია და­ჭ­ე­რ­ით ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი, წი­თ­ე­ლი წი­წ­ა­კა, აუ­რ­ი­ეთ და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ ფა­რ­თო, და­ბ­ალ ქვა­ბ­ში. ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ კა­რ­ა­ქი, და­ა­ხ­უ­რ­ეთ თა­ვ­ს­ა­ხ­უ­რი და მო­შ­უ­შ­ეთ, სა­ნ­ამ არ შე­წ­ი­თ­ლ­დ­ე­ბა. და­ა­მ­ა­ტ­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი და ნი­ო­რი, კა­რ­გ­ად მო­უ­რ­ი­ეთ, და­ა­ხ­უ­რ­ეთ სა­ხ­უ­რ­ა­ვი და გა­ა­გ­რ­ძ­ე­ლ­ეთ შუ­შ­ვა. რო­ცა ხა­ხ­ვი კა­რ­გ­ად და­რ­ბ­ი­ლ­დ­ე­ბა, ჩა­ა­მ­ა­ტ­ეთ ტყე­მ­ა­ლი. შე­ა­ზ­ა­ვ­ეთ მწვა­ნ­ი­ლ­ით, ხმე­ლი სუ­ნ­ე­ლ­ითა და მა­რ­ი­ლ­ით. ბო­ლ­ოს ჩა­ა­მ­ა­ტ­ეთ წმი­ნ­დ­ად და­ნ­ა­ყ­ი­ლი, წყა­ლ­ში გა­ხ­ს­ნ­ი­ლი ნი­გ­ო­ზი. ერ­თ­ხ­ელ წა­მ­ო­დ­უ­ღ­ე­ბ­ის შე­მ­დ­ეგ, გა­დ­მ­ო­დ­გ­ით ცე­ც­ხ­ლ­ი­დ­ან და შე­უ­რ­ი­ეთ ათქვეფილი კვე­რ­ც­ხ­ის გუ­ლი, ისე ფრთხილად, რომ არ აი­ჭ­რ­ას. სუ­ფ­რ­ა­ზე მი­ი­ტ­ა­ნ­ეთ ლა­ნ­გ­რ­ით, ზე­ვ­ი­დ­ან კი მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ წვრი­ლ­ად და­ჭ­რ­ი­ლი კა­მა და ოხ­რ­ა­ხ­უ­ში.

скачать dle 11.3