კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

კექსები ალუბლით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 150 გრა­მი ერ­ბო, 4 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ნა­ღ­ე­ბი, 200 გრა­მი შა­ქ­ა­რი, 2 კვე­რ­ც­ხი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი თა­ფ­ლი, 1 ფო­რ­თ­ო­ხ­ლ­ის ცე­დ­რა და წვე­ნი, 1/4 ჩა­ის კო­ვ­ზი ერ­თ­ად არ­ე­უ­ლი და­ფ­ქ­უ­ლი მი­ხ­ა­კი, და­რ­ი­ჩ­ი­ნი და ჯა­ნ­ჯ­ა­ფ­ი­ლი, 0,5 ჩა­ის კო­ვ­ზი სო­და, 250 გრა­მი ფქვი­ლი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლ­ის სა­ხ­ა­მ­ე­ბ­ე­ლი, თე­თ­რი მი­ნ­ა­ნ­ქ­ა­რი, ალ­უ­ბ­ლ­ის მურ­ა­ბა და ალუბლის ფო­თ­ლ­ე­ბი კი – მო­ს­ა­რ­თ­ა­ვ­ად.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ერ­ბო და შა­ქ­ა­რი გა­თ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ კვე­რ­ც­ხი, ნა­ღ­ე­ბი, ფო­რ­თ­ო­ხ­ლ­ის ცე­დ­რა და სა­ნ­ე­ლ­ე­ბ­ლ­ე­ბი. ფო­რ­თ­ო­ხ­ლ­ის წვე­ნ­ში გა­ხ­ს­ე­ნ­ით სო­და და და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ცომს. სა­ხ­ა­მ­ე­ბ­ე­ლი და ფქვი­ლი ერ­თ­ად გა­ც­ე­რ­ით და შე­ა­თ­ქ­ვ­ი­ფ­ეთ მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ულ მა­ს­ას. ცო­მი უნ­და გა­მ­ო­ვ­ი­დ­ეს სქე­ლი, არ­ა­ჟ­ნ­ის კო­ნ­ს­ი­ს­ტ­ე­ნ­ც­ი­ის. პა­ტ­ა­რა ფო­რ­მ­ე­ბ­ში ჩა­ა­ფ­ი­ნ­ეთ ცხი­მ­წ­ა­ს­მ­უ­ლი ქა­ღ­ა­ლ­დ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი და 2/3-მდე ჩა­დ­ეთ შიგ ცო­მი. ნა­მ­ც­ხ­ვ­ა­რი აც­ხ­ვ­ეთ და­ა­ხ­ლ­ო­ე­ბ­ით 30 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში სა­შ­უ­ა­ლო ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ა­ზე. რო­დ­ე­ს­აც შე­გ­რ­ი­ლ­დ­ე­ბა, ამ­ო­ი­ღ­ეთ ფო­რ­მ­ი­დ­ან და მო­რ­თ­ეთ თე­თ­რი მი­ნ­ა­ნ­ქ­რ­ით, ალ­უ­ბ­ლ­ითა და ფო­თ­ლ­ე­ბ­ით.

скачать dle 11.3