კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ქათამი პიკანტურად

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 1 ცა­ლი მთლი­ა­ნი ქა­თ­ა­მი, 2-3 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი თხე­ლი თა­ფ­ლი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მდო­გ­ვი, ნახევარი ფო­რ­თ­ო­ხ­ა­ლი, 5 კბი­ლი ნი­ო­რი, 50 გრა­მი ლი­ქ­ი­ო­რი (სა­ს­უ­რ­ვ­ე­ლ­ია „ამ­ა­რ­ე­ტო“), 0,5 ჩა­ის კო­ვ­ზი შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, 0,5 ჩა­ის კო­ვ­ზი დაფქული წი­თ­ე­ლი წიწაკა.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: წი­ნ­ა­ს­წ­არ მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ სო­უ­სი ქა­თ­მ­ის მა­რ­ი­ნ­ა­დ­ი­ს­თ­ვ­ის: თაფლს შე­უ­რ­ი­ეთ მდო­გ­ვი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ ლი­ქ­ი­ო­რი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი, დანაყილი ნი­ო­რი, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ფო­რ­თ­ო­ხ­ლ­ის წვე­ნი, წი­თ­ე­ლი ცხარე წი­წ­ა­კა და კა­რ­გ­ად ამოუ­რ­ი­ეთ. ქა­თ­ა­მი და­ჭ­ე­რ­ით ულ­უ­ფ­ე­ბ­ად, მო­ა­ს­ხ­ით ამ მა­რ­ი­ნ­ა­დის ნაწილი და გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ 1-2 სა­ა­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. შე­მ­დ­ეგ ამ­ო­ი­ღ­ეთ მა­რ­ი­ნ­ა­დ­ი­დ­ან, და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ ტა­ფ­ა­ზე, მო­ა­ს­ხ­ით დარჩენილი მარინადი და მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ აი­რ­ღ­უ­მ­ე­ლ­ში 200-210 გრა­დ­უს ტე­მ­პ­ე­რ­ა­ტ­უ­რ­ა­ზე 40-50 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. მზა კე­რ­ძი მო­რ­თ­ეთ ცო­ც­ხ­ა­ლი მწვა­ნ­ი­ლ­ით.

скачать dle 11.3