კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ქა­თ­მ­ის ღვი­ძ­ლი ალ­უ­ბ­ლ­ის სო­უ­ს­ით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 100 გრა­მი გა­ყ­ი­ნ­უ­ლი, უკ­უ­რ­კო ალ­უ­ბ­ა­ლი, 50 გრა­მი წი­თ­ე­ლი ხა­ხ­ვი, 20 გრა­მი ნე­დ­ლი ჯა­ნ­ჯ­ა­ფ­ი­ლი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი, 100 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი თა­ფ­ლი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ძმარი „ბა­ლ­ზ­ა­მ­ი­კო,“ 300 გრა­მი ქა­თ­მ­ის ღვი­ძ­ლი, 2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ფქვი­ლი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი კა­რ­ა­ქი, მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხა­ხ­ვი და­ჭ­ე­რ­ით თხელ ნახევ­არწრეებად. ჯა­ნ­ჯ­ა­ფ­ი­ლი და­კ­ე­პ­ეთ. 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი ზე­თი გა­ა­ც­ხ­ე­ლ­ეთ ტა­ფ­ა­ზე და ხა­ხ­ვი და ჯა­ნ­ჯ­ა­ფ­ი­ლი ოდნავ მო­შ­უ­შ­ეთ. და­ა­ს­ხ­ით ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ის ბუ­ლ­ი­ო­ნ­ში არ­ე­უ­ლი თა­ფ­ლი, „ბა­ლ­ზ­ა­მ­ი­კო“ და 5 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში თა­ვ­ა­ხ­დ­ი­ლი ად­უ­ღ­ეთ. და­უ­მ­ა­ტ­ეთ შუა-შუა გა­ჭ­რ­ი­ლი ალ­უ­ბ­ლ­ე­ბი, წა­მ­ო­ა­დ­უ­ღ­ეთ და თბი­ლ­ად შე­ი­ნ­ა­ხ­ეთ. ღვიძლს მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი, ამ­ო­ა­ვ­ლ­ეთ ფქვი­ლ­ში და  შე­წ­ვ­ით ტა­ფ­ა­ზე გა­ც­ხ­ე­ლ­ე­ბ­უ­ლი ზე­თ­ი­სა და კა­რ­ა­ქ­ის ნა­რ­ე­ვ­ში (4-5 წუ­თ­ი ეყოფა). და­უ­მ­ა­ტ­ეთ სო­უ­სი, ამ­ო­უ­რ­ი­ეთ და გა­დ­მ­ო­დ­გ­ით ცე­ც­ხ­ლ­ი­დ­ან. გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით და­უ­მ­ა­ტ­ეთ მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი.

скачать dle 11.3