კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ქათამი გოგრით

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ედ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბ­ი: 700 გრა­მი გო­გ­რა, 1 ძირი პრა­სი, 2 ძი­რი ნი­ა­ხ­უ­რი, 2-3 თა­ვი წი­თ­ე­ლი ხა­ხ­ვი, 600 გრამი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 1 ქა­თ­ა­მი, 100 მი­ლ­ი­ლ­ი­ტ­რი ზე­თი,  1-2 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი პა­პ­რ­ი­კა, 0,5 ჩა­ის კო­ვ­ზი ხმე­ლი ქო­ნ­დ­ა­რი, მა­რ­ი­ლი და წი­წ­ა­კა – გე­მ­ო­ვ­ნ­ე­ბ­ით.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: გო­გ­რ­ის რბი­ლ­ო­ბი  სა­შ­უ­ა­ლო ზო­მ­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბ­ად და­ჭ­ე­რ­ით. მსხვი­ლ­ად და­ჭ­ე­რ­ით ნი­ა­ხ­უ­რი და პრა­სი, კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი – კუ­ბ­იკე­ბ­ად, ხო­ლო ხა­ხ­ვი – თხელ ნახევარწრეებად. ქა­თ­ა­მი გა­ა­ს­უ­ფ­თ­ა­ვ­ეთ და გა­ა­მ­შ­რ­ა­ლ­ეთ. ზე­თ­ში აუ­რ­ი­ეთ მა­რ­ი­ლი და პა­პ­რ­ი­კა, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლს მო­ა­ს­ხ­ით, ნა­ხ­ე­ვ­ა­რი კი ქა­თ­ა­მს წა­უ­ს­ვ­ით და გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ 30 წუ­თ­ი. ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლი და ქა­თ­ა­მი გა­დ­ა­ი­ტ­ა­ნ­ეთ სა­ც­ხ­ობ ფო­რ­მ­ა­ზე, გა­დ­ა­ა­ფ­ა­რ­ეთ ფო­ლ­გა და 45 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში 200 გრა­დ­უ­ს­ზე გა­ხ­უ­რ­ე­ბ­ულ ღუ­მ­ე­ლ­ში შე­წ­ვ­ით. მზა კერძს მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ქო­ნ­დ­ა­რი.

скачать dle 11.3