კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ხო­რ­ცი ფრა­ნ­გ­უ­ლ­ად

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 500-600 გრა­მი საქონლის ან ღორის რბი­ლი ხო­რ­ცი, რა­მ­დ­ე­ნ­ი­მე ცა­ლი კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, 1 თა­ვი ხა­ხ­ვი, 200 გრა­მი ყვე­ლი, 2 ცა­ლი სა­შ­უ­ა­ლო ზო­მ­ის პო­მ­ი­დ­ო­რი, მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: (შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, ღო­რ­ის და საქონლის ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი შე­უ­რ­ი­ოთ და ეს კე­რ­ძი ისე მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ოთ). ხორცი და­ჭ­ე­რ­ით ულ­უ­ფ­ე­ბ­ად, ცო­ტა და­ბ­ე­გ­ვ­ეთ და და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ობ ტა­ფ­ა­ზე. ზე­მ­ო­დ­ან მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი, ცო­ტა პი­ლ­პ­ი­ლი, სუ­რ­ვ­ი­ლ­ი­ს­ა­მ­ე­ბრ, შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ, ცო­ტა გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ნი­ო­რ­იც მოაყაროთ და აც­ა­დ­ეთ, შე­ი­წ­ო­ვ­ოს. გა­თ­ა­ლ­ეთ კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლი, და­ჭ­ე­რ­ით ძა­ლ­ი­ან თხლად და ხო­რ­ც­ზე ზე­მ­ო­დ­ან და­ა­წყვეთ. კი­დ­ევ მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი და გა­დ­ა­უ­ს­ვ­ით მა­ი­ო­ნ­ე­ზი. ზე­მ­ო­დ­ან მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ თხელ რგო­ლ­ე­ბ­ად და­ჭრ­ი­ლი ხა­ხ­ვი, თუ გნე­ბ­ა­ვთ, გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი სტა­ფ­ი­ლ­ო და მწვა­ნ­ი­ლ­იც. ზე­მ­ო­დ­ან ერთ ფე­ნ­ად და­ა­წყვეთ ძა­ლ­ი­ან თხლად და­ჭ­რ­ი­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი. მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ან და­ფ­ხ­ვ­ნ­ი­ლი ყვე­ლი და ა­ც­ხ­ვ­ეთ აირღუმელში 180 გრადუსზე, 1 სა­ა­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში, მჭი­დ­რ­ოდ გა­დ­ა­კ­რ­უ­ლი ფო­ლ­გ­ით. გა­ს­ა­ო­ც­ა­რი არ­ო­მ­ა­ტი აქვს და უგ­ე­მ­რ­ი­ე­ლ­ე­ს­ია.

скачать dle 11.3