კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ხო­რ­ცი ლუდში

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 500 გრა­მი ღო­რ­ის უძ­ვ­ლო ხო­რ­ცი, ცო­ტა სო­ი­ის სო­უ­სი, 1-2 ლი­ტ­რი ლუ­დი, 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი „კო­კა-კო­ლა“, 1 ლი­ტ­რი ბუ­რ­ა­ხი, 3 ცა­ლი ხა­ხ­ვი, 4-5 კბი­ლი ნი­ო­რი, ცხა­რე წი­წ­ა­კა, 2 ცა­ლი და­ფ­ნ­ის ფო­თ­ო­ლი, 1/2 კო­ვ­ზი გა­ხ­ე­ხ­ი­ლი ჯა­ნ­ჯ­ა­ფ­ი­ლი (იმ­ბ­ი­რი), 1 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი თა­ფ­ლი.

 

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ხო­რ­ცი და­ჭ­ე­რ­ით მო­მ­ც­რო კუ­ბ­ი­კ­ე­ბ­ად, ხა­ხ­ვი და ნი­ო­რი გა­ა­რ­ჩ­ი­ეთ. ღრმა ქვა­ბ­ში ჩა­ა­ს­ხ­ით ცი­ვ­ი წყა­ლი, და­დ­გ­ით ცე­ც­ხ­ლ­ზე და მი­ი­ყ­ვ­ა­ნ­ეთ ად­უ­ღ­ე­ბ­ა­მ­დე.

მო­ა­თ­ა­ვ­ს­ეთ მა­ს­ში ხო­რ­ც­ის ნა­ჭ­რ­ე­ბი და ხა­რ­შ­ეთ 10 წუ­თი. გა­დ­ა­ღ­ვ­ა­რ­ეთ წყა­ლი. ხორცს მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ნი­ვ­რ­ის კბი­ლ­ე­ბი და შუა-შუა გა­ჭ­რ­ი­ლი ხა­ხ­ვი. ას­ე­ვე, ჩა­უ­მ­ა­ტ­ეთ წი­წ­ა­კა, მო­ა­ს­ხ­ით სო­ი­ის სო­უ­სი, და­უ­მ­ა­ტ­ეთ თა­ფ­ლი და ჯა­ნ­ჯ­ა­ფ­ი­ლი (თა­ფ­ლ­ის ნა­ც­ვ­ლ­ად შე­გ­ი­ძ­ლ­ი­ათ გა­მ­ო­ი­ყ­ე­ნ­ოთ კა­რ­ა­მ­ე­ლ­ი­ვ­ით მო­მ­წ­ვ­ა­რი შა­ქ­ა­რი). კერძს და­ა­ს­ხ­ით „კო­კა-კო­ლა“, ლუ­დი, ბურახი. წყლის ჩა­მ­ა­ტ­ე­ბა სა­ჭ­ი­რო აღ­არ არ­ის. ჩი­ნ­ე­ლ­ე­ბი ამ კერძს ბრი­ნ­ჯ­ის ღვი­ნ­ოს ას­ხ­ა­მ­ენ. და­დ­გ­ით ქვაბი ცე­ც­ხ­ლ­ზე. მი­ი­ყ­ვ­ა­ნ­ეთ ად­უ­ღ­ე­ბ­ა­მ­დე. ხა­რ­შ­ეთ ძა­ლ­ი­ან და­ბ­ალ ცე­ც­ხ­ლ­ზე 2 სა­ა­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში. ხო­რ­ცი რომ მო­ი­ხ­ა­რ­შ­ე­ბა, ამ­ო­ი­ღ­ეთ ლა­ნ­გ­ა­რ­ზე და სუ­ფ­რ­ა­ს­თ­ან მი­ი­ტ­ა­ნ­ეთ ცა­ლ­კე. სო­უ­სი გა­ა­ც­ი­ვ­ეთ და მი­ი­რ­თ­ვ­ით ნე­ბ­ი­ს­მ­ი­ერ გა­რ­ნ­ი­რ­ზე მო­ს­ხ­მ­უ­ლი.

скачать dle 11.3