კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

გა­მ­ო­მ­ც­ხ­ვ­ა­რი ქა­თ­ა­მი

სა­ჭ­ი­რო ინ­გ­რ­ე­დ­ი­ე­ნ­ტ­ე­ბი: 12 ცა­ლი ქა­თ­მ­ის ბა­რ­კ­ა­ლი, 3-4 სა­დ­ი­ლ­ის კო­ვ­ზი მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, 1-2 ცა­ლი პო­მ­ი­დ­ო­რი, 100 გრა­მი მა­გ­ა­რი ყვე­ლი, 2-3 კბი­ლი ნი­ო­რი, მა­რ­ი­ლი, შა­ვი პი­ლ­პ­ი­ლი.

მო­მ­ზ­ა­დ­ე­ბ­ის წე­სი: ქა­თ­მ­ის ბა­რ­კ­ლ­ე­ბი მჭი­დ­რ­ოდ ჩა­ა­წყვეთ გა­მ­ო­ს­ა­ც­ხ­ობ ფო­რ­მ­ა­ში და მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ ცო­ტა მა­რ­ი­ლი და პი­ლ­პ­ი­ლი. მა­ი­ო­ნ­ე­ზ­ში შე­უ­რ­ი­ეთ დანაყილი ნი­ო­რი და გა­ა­ჩ­ე­რ­ეთ ათი წუ­თი. პო­მ­ი­დ­ო­რი და­ჭ­ე­რ­ით თხელ რგო­ლ­ე­ბ­ად და სა­თ­ი­თ­ა­ოდ და­ა­წ­ყ­ვ­ეთ ქა­თ­მ­ის ბა­რ­კ­ლ­ე­ბ­ზე (თუ გი­ყ­ვ­ა­რთ, შე­გ­ი­ძ­ლ­იათ, სო­კ­ოს ფი­რ­ფ­ი­ტ­ე­ბ­იც და­უ­მ­ა­ტ­ოთ, თუ არა, ის­ე­დ­აც კა­რ­გ­ია).

კერძს ზე­მოდ­ან წა­უ­ს­ვ­ით ნი­ვ­რ­ი­ა­ნი მა­ი­ო­ნ­ე­ზი, მო­ა­ყ­ა­რ­ეთ და­ფ­ხ­ვ­ნ­ი­ლი ყვე­ლი და გა­მ­ო­ა­ც­ხ­ვ­ეთ 200 გრა­დ­უ­ს­ზე, 50-60 წუ­თ­ის გა­ნ­მ­ა­ვ­ლ­ო­ბ­ა­ში.

ცა­ლ­კე მო­ა­მ­ზ­ა­დ­ეთ გა­რ­ნ­ი­რი – კა­რ­ტ­ო­ფ­ი­ლ­ის პი­უ­რე ან ცო­ც­ხ­ა­ლი ბო­ს­ტ­ნ­ე­უ­ლ­ის სა­ლ­ა­თა.

скачать dle 11.3