კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ღვეზელი ხაჭოთი

სა ჭ ი რო ინ გ რ ე დ ი ე ნ ტ ე ბი: 200 გრა მი

ფქვი ლი, 160 გრა მი შა ქ ა რი (60 გრამი ცო მ ში

+ 100 გრა მი ხა ჭ ო ში და ცო ტა ქლი ა ვ ი ს თ ვ ის),

125 გრა მი კა რ ა ქი, 4 ცა ლი კვე რ ც ხი (3 გუ ლი

და 2 ცი ლა ში გ თ ა ვ ს ში, 1 ცა ლი მთლი ა ნი –

ცო მ ში), 1 ჩა ის კო ვ ზი საფუარი, 250 გრა მი

ხა ჭო, 120-150 გრა მი არ ა ჟ ა ნი, 3 სა დ ი ლ ის კოვ

ზი სა ხ ა მ ე ბ ე ლი (ან კა რ ტ ო ფ ი ლ ის ფქვი ლი),

6-7 ცა ლი ნი გ ო ზი, 12-15 ცა ლი ქლი ა ვი.

მო მ ზ ა დ ე ბ ის წე სი: ფქვი ლ ით, კა რ ა ქ ით,

შა ქ რ ით, კვე რ ც ხ ითა და საფუარით მო ზ ი ლ ეთ

ფხვი ე რი ცო მი. გა მ ო ს ა ც ხ ობ ტა ფ ას წა უ ს ვ ით

კა რ ა ქი, გა ა ბ რ ტ ყ ე ლ ეთ ცო მი და ტა ფ ა ში ისე

ჩა ა ფ ი ნ ეთ, რომ გვე რ დ ე ბი კა რ გ ად ამ ო უ კ ე ცოთ.

მო ა თ ა ვ ს ეთ ფო რ მა მა ც ი ვ ა რ ში 30 წუ თი.

ერ თ მ ა ნ ე თს შე უ რ ი ეთ ხა ჭო, კვე რ ც ხ ის გული,

არ ა ჟ ა ნი, სახამებელი და ათ ქ ვ ი ფ ეთ კარ

გ ად.

ცი ლა გა თ ქ ვ ი ფ ეთ ღრუ ბ ე ლ ი ვ ით. შე უ რ ი ეთ

ხა ჭ ოს მა ს ას. გა რ ე ც ხ ეთ ქლი ა ვი, გა მ ო ა ც ა ლეთ

კუ რ კ ე ბი. გა მ ო ი ღ ეთ ცო მი, და ა წ ყ ვ ეთ მას

ზე ქლი ა ვი. მო ა ყ ა რ ეთ და ჭ რ ი ლი ნი გ ო ზი და

შა ქ ა რი. და ნ ა რ ჩ ე ნი სი ვ რ ცე შე ა ვ ს ეთ ხა ჭ ოს

მა ს ით. გა მ ო ა ც ხ ვ ეთ 180 გრა დ უ ს ზე, 50-55 წუთ

ის გა ნ მ ა ვ ლ ო ბ ა ში. უგ ე მ რ ი ე ლ ე ს ია.

скачать dle 11.3