კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

სალათა „ორიგინალი“

საჭირო ინგრედიენტები: 4 ცალი კივი, 1 მოზრდილი გრეიპფრუტი, 200 გრამი მოხარშული კიბორჩხალის ხორცი, 1 ცალი ლიმონის ცედრა და წვენი, 3 სუფრის კოვზი ზეითუნის ან ავოკადოს ზეთი, 1 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ქინძი, 1 ცალი მწვანე წიწაკა, 1 ცალი ბროწეული, მარილი და პილპილი – გემოვნებით, სალათის ფოთლები მოსართავად.

მომზადების წესი: კივი გაფცქვენით და პატარა კუბიკებად დაჭერით. გრეიპფრუტს ამოაცალეთ რბილობი, მოაშორეთ თეთრი ნაწილი და ისიც დაჭერით. ბროწეულის მარცვლები, კივი და გრეიპფრუტი ერთმანეთში აურიეთ, დაუმატეთ მოხარშული კიბორჩხალის ხორცი, ქინძი, ზეთი, წვრილად დაჭრილი წიწაკა, ლიმონის ცედრა და წვენი, მარილი, პილპილი და მსუბუქად ათქვიფეთ. სალათა მოათავსეთ თეფშზე, მოასხით მომზადებული სოუსი და მორთეთ სალათის ფოთლებითა და ბროწეულის მარცვლებით.

скачать dle 11.3