კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
აგვისტო 2020 (148)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)
მაისი 2020 (201)
აპრილი 2020 (194)
მარტი 2020 (197)

ხორციანი ღვეზელი

 

საჭირო ინგრედიენტები:  1 კილოგრამი ფენოვანი ცომი, რომელიც მარკეტებში იყიდება, 300 გრამი გოგრის რბილობი, 3 თავი ხახვი, 700 გრამი ღორისა და საქონლის ნარევი ფარში, მარილი, შაქარი, შავი პილპილი  გემოვნებით, ცოტა ფქვილი ცომის გასაბრტყელებლად. 2 ცალი კვერცხის გული, ზემოდან მოსასმელად.

მომზადების წესი: გოგრა მსხვილ სახეხზე გახეხეთ, მსუბუქად გაწურეთ, დაუმატეთ ცოტა შაქარი. ხორცის ფარშს მოაყარეთ მარილი, პილპილი, ეს ყველაფერი კარგად აურიეთ წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად და დაყავით ულუფებად. ცომი თხლად გააბრტყელეთ, დაჭერით კვადრატებად, ზედ მოათავსეთ გულსართი და კონვერტივით შეკარით. ზემოდან წაუსვით კვერცხის გული, დაჩხვლიტეთ ჩანგლით და 20-25 წუთის განმავლობაში 200 გრადუს ტემპერატურაზე აცხვეთ.

 

скачать dle 11.3