კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

კუბური წვნიანი „ბრილონე“

საჭირო ინგრედიენტები: 3 ლიტრი წყალი, 300 გრამი საქონლის ან ღორის ხორცი, 1 ჭიქა მოხარშული წითელი ლობიო, 0,5 ჭიქა ბრინჯი, 1 თავი ხახვი, 1 სადილის კოვზი ტომატ-პასტა, 2 კბილი ნიორი, 2-3 სადილის კოვზი ზეთი, 1 კონა სხვადასხვა მწვანილი და მარილი –  გემოვნებით.

მომზადების წესი:  ხორცი დაჭერით პატარა ნაჭრებად და ცხიმის გარეშე ყველა მხრიდან შეწვით. ქვაბში ჩაასხით წყალი, შიგ მოათავსეთ ხორცი, ლობიო, ბრინჯი და დადგით ცეცხლზე, სანამ კარგად მოიხარშება. ხახვი მოშუშეთ ზეთში, დაუმატეთ ტომატ-პასტა, ნიორი, მარილი და დაუმატეთ წვნიანს. როცა წამოდუღდება, მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი.

скачать dle 11.3