კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

უნგრულად შემწვარი ქათამი ნივრითა და ბეკონით

საჭირო ინგრედიენტები:  1,5 კილოგრამი ქათამი, 100 გრამი ბეკონი, 50 გრამი კარაქი, 1 ჭიქა ნაღები, 2 კბილი ნიორი, მარილი, წიწაკა და პაპრიკა – გემოვნებით.

მომზადების წესი: ქათამი გარეცხეთ და  გაამშრალეთ. ბეკონი პატარა კუბიკებად დაჭერით, დაყარეთ ცხელ ტაფაზე, დაუმატეთ კარაქი და დაბრაწეთ. ამოიღეთ შემწვარი ბეკონი, იმავე ტაფაში მოათავსეთ მარილმოყრილი ქათამი და შეწვით. ქათამი ამოიღეთ. ტაფაში ჩაასხით ნაღები და მოურიეთ. მოაყარეთ მარილი და წიწაკა. შემწვარი ქათამი მოათავსეთ ფორმაში, მოასხით მომზადებული სოუსი და ზემოდან დააყარეთ წვრილად დაჭრილი ნიორი. აქვე, შეგიძლიათ, დაუმატოთ შემწვარი ბეკონი. მოაყარეთ პაპრიკა, გადააკარით ფოლგა და შედგით 190-200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 30 წუთით.

скачать dle 11.3