კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (210)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ხორცი ბოსტნეულის რაგუთი



საჭირო ინგრედიენტები: 500 გრამი ღორის ხორცი, 3 თავი ხახვი,  3 კბილი ნიორი, 2 ცალი ბადრიჯანი, 1 ცალი პატარა ყაბაყი, 3 ცალი ბულგარული წიწაკა, 1 ცალი ცხარე წიწაკა, 500 გრამი პომიდორი, 500 მილილიტრი ტომატის წვენი, 100 გრამი ზეთი, რეჰანი, ოხრახუში, კამა და ქინძი – თითო-თითო კონა, მარილი – გემოვნებით.
მომზადების წესი: ბოსტნეული დაჭერით და ზეთში მოშუშეთ. ხორცი დაჭერით თხელ ნაჭრებად და შებრაწეთ ზეთში. მოასხით ტომატის წვენი, მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი და მოშუშეთ დაახლოებით 10 წუთის განმავლობაში. ხორცი სუფრასთან მიიტანეთ ბოსტნეულის რაგუსთან ერთად.

скачать dle 11.3