ხორცი ბოსტნეულის რაგუთი
საჭირო ინგრედიენტები: 500 გრამი ღორის ხორცი, 3 თავი ხახვი, 3 კბილი ნიორი, 2 ცალი ბადრიჯანი, 1 ცალი პატარა ყაბაყი, 3 ცალი ბულგარული წიწაკა, 1 ცალი ცხარე წიწაკა, 500 გრამი პომიდორი, 500 მილილიტრი ტომატის წვენი, 100 გრამი ზეთი, რეჰანი, ოხრახუში, კამა და ქინძი – თითო-თითო კონა, მარილი – გემოვნებით.
მომზადების წესი: ბოსტნეული დაჭერით და ზეთში მოშუშეთ. ხორცი დაჭერით თხელ ნაჭრებად და შებრაწეთ ზეთში. მოასხით ტომატის წვენი, მოაყარეთ დაჭრილი მწვანილი და მოშუშეთ დაახლოებით 10 წუთის განმავლობაში. ხორცი სუფრასთან მიიტანეთ ბოსტნეულის რაგუსთან ერთად.