კატალოგი
პოლიტიკა
ინტერვიუები
ამბები
საზოგადოება
მოდი, ვილაპარაკოთ
მოდა + დიზაინი
რელიგია
მედიცინა
სპორტი
კადრს მიღმა
კულინარია
ავტორჩევები
ბელადები
ბიზნესსიახლეები
გვარები
თემიდას სასწორი
იუმორი
კალეიდოსკოპი
ჰოროსკოპი და შეუცნობელი
კრიმინალი
რომანი და დეტექტივი
სახალისო ამბები
შოუბიზნესი
დაიჯესტი
ქალი და მამაკაცი
ისტორია
სხვადასხვა
ანონსი
არქივი
ნოემბერი 2020 (103)
ოქტომბერი 2020 (209)
სექტემბერი 2020 (204)
აგვისტო 2020 (249)
ივლისი 2020 (204)
ივნისი 2020 (249)

ბადრიჯანი კორეულად



საჭირო ინგრედიენტები: 4 ცალი ბადრიჯანი, 3-4 ცალი კიტრი, 1-2 ცალი სტაფილო, 1-2 ცალი წითელი ბულგარული წიწაკა, 1 თავი ხახვი, 5-6 კბილი ნიორი, კამა, ქინძი და ოხრახუში (თითო მოზრდილი კონა), ნახევარი ჩაის კოვზი შაქარი, 3 სადილის კოვზი სოიის სოუსი, 1 ცალი მწვანე მწარე წიწაკა, შავი პილპილი და მარილი – გემოვნებით. წითელი წიწაკაც შეიძლება, ოღონდ დაფქული; ზეთი – შესაწვავად, ცოტა ძმარი.
მომზადების წესი: ბადრიჯანი დაჭერით გრძელ ჩხირებად, 10 წუთით ჩაუშვით მდუღარე წყალში და დაყარეთ საწურზე. სტაფილო, კიტრი, ბულგარული წიწაკა დაჭერით წვრილ ჩხირებად, ხახვი კი – კუბიკებად. ზეთში მოშუშეთ ხახვი. თასში ჩაყარეთ ბადრიჯანი, მოშუშული ხახვი, ბოსტნეული. დაუმატეთ დანაყილი ნიორი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი და დანარჩენი ინგრედიენტები. მარილი, ძმარი – გემოვნებით. გააჩერეთ 2-3 საათი და კერძიც მზად არის.

скачать dle 11.3